Nieuwe toptitel verschenen

Op 17 juni is Tour de Trans van Eus van der Grift verschenen ; een bijzonder boek over een dubbele reis. Eus fietste en liep met zijn hond Amma van Groningen naar Istanbul en maakte tegelijkertijd een transitie door van vrouw, via man, naar gendernomade. Tour de Trans is een mooi reisverslag, maar ook een boek dat aangeeft dat overal in de wereld hokjes worden gebruikt die mensen beknellen en beperken. Een prachtig reisverslag dat je aan het denken zet over veel actuele en belangrijke thema's.

VOOR TourdeTrans_Omslag_15x23_28mm_DRUKWERK kopie.jpg

Duurste dieetboek ooit: wereldwijd in topmusea én bij GrowingStories

Het boek Dieet Smakelijk - Hoe je 33 kilo afvalt met 40 heerlijke recepten kwam vroeg in 2021 uit bij onze uitgeverij. Maar wist je dat er ook een unieke, heel exclusieve versie van bestaat? Zeven exemplaren van het boek van auteur Wouter Cornet zijn gedrukt op papier dat voor 100% is gemaakt van zoete aardappel. Dat is nog nooit eerder gedaan. Daarom zijn zes van deze zeven ook naar befaamde musea over de hele wereld gegaan, van Museum Meermanno in Den Haag tot The Gutenberg Museum in Duitsland en The Bodleian Library van Oxford.

Wil jij de enige particuliere eigenaar worden van dit boek? Dat kan. Via de webshop is het laatste exemplaar te bestellen. Het kost wel € 10.999 ...

Zoete aardappel boek.jpg
gwen.png
 
De datum is er: boek Gwen van Poorten komt op 21 september!

Presentatrice, programmamaker, YouTuber en podcaster Gwen van Poorten komt met haar eigen 'leefboek', onder de (werk)titel Met  je voeten in het stopcontact. Op basis van haar eigen ervaringen en tips van gasten uit haar populaire podcast Met z'n allen vertelt ze over dingen als meditatie, de kracht van dankbaarheid, beter slapen, meer energie krijgen en beter omgaan met je telefoon. Geen zweverige theorieën, maar 'leeftips' waarmee iedereen in de praktijk wat kan.  Het boek verschijnt op 21 september 2022!