Boek 'Souvenirs' van Ferry Zandvliet een enorme hit
Op 13 november 2020, precies vijf jaar na de aanslagen in Parijs, verscheen  het boek Souvenirs - Beter na Bataclan van Ferry Zandvliet. Het boek - over tegenslagen, confrontatie met je demonen en positiviteit - was overal op tv en in de geschreven media te zien. Peter R. de Vries noemde het in RTL Boulevard een 'steengoed boek, een belangrijk boek'. Souvenirs werd een instant hit. Binnen een week moesten 10.000 exemplaren gedrukt worden.
Op woensdag 25 november kwam Ferry de Bestseller60 binnen op plaats 37. De week erna steeg hij naar plaats 25. Wij denken dat hij nog een hele tijd in die lijst zal blijven staan.
Schrijfdebuut Fien Vermeulen
haalt de bestseller Top 60
Nieuwslezeres en radio-dj Fien Vermeulen (29) heeft met haar eerste boek Het regent zonnestralen direct de Bestsellerlijst gehaald. Haar prachtige boek gaat over tegenslagen en de strijd tegen kanker. Op haar 21ste vocht Fien tegen lymfeklierkanker. Inmiddels is ze al zo’n zeven jaar schoon. Met humor, diepgang en volledig schaamteloos beschrijft Fien in dit boek het leven van een jonge vrouw. Liefde, carrière, vriendschap, seks en jezelf ontdekken horen daarbij. Net als een kale kop, poepen in een teiltje en ineens BN’er zijn. Fien heeft geen gewoon leven, maar haar acties en reacties zijn voor iedereen herkenbaar.

Tino, Niek en Arjen zijn er!

Naast de boeken van Fien Vermeulen en Ferry Zandvliet kwamen er nog meer nieuwe titels uit. Op 27 november verscheen de bundel 'Hillywood aan Zee' van media-icoon Tino Stuij. Op 1 december volgden Niek van den Adel en Arjen Banach met 'Zet de patiënt op 2', een boek dat medewerkers in de zorg gaat helpen overeind te blijven én te blijven genieten van hun prachtige werk. Beide titels zijn nu te bestellen in de webshop.

2020 - GrowingStories

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn