Vier toptitels in vier weken!

Tussen 8 november en 6 december verschijnen bij GrowingStories vier absolute toptitels.

We trappen af met Anita Witzier, die op haar 60ste verjaardag trakteert met het boek 'en bedankt!'. Daarna volgen Ester Wijnen ('Jij bent het probleem'), Chermaine Kwant ('Een ontiegelijk lange adem') en Linda Westendorp ('Weg van het water'). Stuk voor stuk zijn het sterke persoonlijke verhalen van even sterke vrouwen. Zet ze vast op je verlanglijstjes!

ChermaineKwant_Omslag voorzijde.jpg

 

Duurste dieetboek ooit: wereldwijd in topmusea én bij GrowingStories

Het boek Dieet Smakelijk - Hoe je 33 kilo afvalt met 40 heerlijke recepten kwam vroeg in 2021 uit bij onze uitgeverij. Maar wist je dat er ook een unieke, heel exclusieve versie van bestaat? Zeven exemplaren van het boek van auteur Wouter Cornet zijn gedrukt op papier dat voor 100% is gemaakt van zoete aardappel. Dat is nog nooit eerder gedaan. Daarom zijn zes van deze zeven ook naar befaamde musea over de hele wereld gegaan, van Museum Meermanno in Den Haag tot The Gutenberg Museum in Duitsland en The Bodleian Library van Oxford.

Wil jij de enige particuliere eigenaar worden van dit boek? Dat kan. Via de webshop is het laatste exemplaar te bestellen. Het kost wel € 10.999 ...

Zoete aardappel boek.jpg
gwen.png
 
Gwen van Poorten komt in 2022 met haar eigen 'leefboek'

Presentatrice, programmamaker, YouTuber en podcaster Gwen van Poorten komt met haar eigen 'leefboek', onder de (werk)titel Met z'n allen lekkerder leven. Op basis van haar eigen ervaringen en tips van gasten uit haar populaire podcast Met z'n allen vertelt ze over dingen als meditatie, de kracht van dankbaarheid, beter slapen, meer energie krijgen en beter omgaan met je telefoon. Geen zweverige theorieën, maar 'leeftips' waarmee iedereen in de praktijk wat kan.  Het boek verschijnt in 2022!