Gwen stormt Bestseller60 binnen

12 oktober 2022: 

Het boek 'Voeten in het stopcontact' van Gwen van Poorten is (na een week afwezigheid omdat het uitverkocht was) terug in de Bestseller60! In de Non-fictie Top 10 staat ze deze week zelfs op plaats 7. Wij van GrowingStories zijn trots!

Schermafbeelding 2022-10-12 om 12.45.12.png
Team GrowingStories wordt
versterkt met Melisa Verheijen

12 oktober 2022:

Per 1 november komt Melisa Verheijen het team van GrowingStories versterken. Minimaal éen dag per week gaat ze zich vooral bezighouden met de promotie van nieuwe en bestaande titels. Daarnaast wordt ze een extra aanspreekpunt voor onze auteurs. Melisa is een oude bekende: ze redigeerde eerder het boek 'Huisje, boompje, borstkanker' van Eva Visser en schreef 'Onbeperkt Moustafa'.

Derde druk voor Sam van den Haak

12 oktober 2022:

Het boek 'Niet geboren op mijn verjaardag' van Sam van den Haak verscheen pas 4 oktober, maar was toen al twee keer herdrukt. Vanaf 17 oktober ligt de derde druk bij het Centraal Boekhuis klaar om naar winkels en individuele bestellers te gaan. In de Top 10 van Waargebeurde boeken van Bruna staat deze titel trots op de tweede plaats.

De reacties van lezers zijn ook enorm lovend. Door een noodlottig toeval miste ze vorige week net de Bestseller60, waar ze eigenlijk wel in thuishoorde, maar dat maakt het succes niet minder.