top of page

Trodessa Barton in de Volkskrant

 

12 december 2022:

Trodessa Barton, auteur van het boek 'De zin van de dood', werd geïnterviewd door journalist Fokke Obbema van de Volkskrant. Fotograaf Stephan Vanfleteren schoot er een prachtige foto bij. 'Nadat ze jarenlang voor haar zieke moeder had gezorgd, maakte Trodessa Barton snel carrière, met de ene promotie na de andere. Totdat ze borstkanker kreeg en ze door een hersenvliesontsteking in coma raakte. ‘De dood heeft me geholpen in te zien hoe belangrijk het is in je leven je hart te volgen', luidt de lead van het stuk. 
Lees het hele artikel op de website van de Volkskrant. Binnenkort verschijnt de derde druk van Trodessa's boek.

Schermafbeelding 2022-12-12 om 09.28.13.png

Gwen stormt Bestseller60 binnen

12 oktober 2022: 

Het boek 'Voeten in het stopcontact' van Gwen van Poorten is (na een week afwezigheid omdat het uitverkocht was) terug in de Bestseller60! In de Non-fictie Top 10 staat ze deze week zelfs op plaats 7. Wij van GrowingStories zijn trots!

Schermafbeelding 2022-10-12 om 12.45.12.png
GrowingStories_Voorjaar_Sanneke_Voorkant.jpg

Nieuwe titels aangekondigd

9 januari 2023:

Voor april en mei 2023 zijn weer vier nieuwe titels aangekondigd. Je kunt ze vinden in de voorjaarsbrochure op deze site. Het gaat om vier heel bijzondere verhalen, die ongetwijfeld weer voor veel media-aandacht zullen zorgen.

Ook de eerste auteurs voor het najaar van 2023 zijn bekend. Het zijn oud Nike-directeur Marc van Pappelendam en Christine van der Geest, die een aangrijpend boek schrijft over hoe haar op het oog gladlopende leven jarenlang een schaduwzijde had in de vorm van een eetstoornis. Binnenkort meer informatie over deze auteurs en hun verhalen en nieuwe aanwinsten van de uitgeverij.

bottom of page