Gwen van Poorten komt in het najaar met haar eigen 'leefboek'

Presentatrice, programmamaker, YouTuber en podcaster Gwen van Poorten komt met haar eigen 'leefboek', onder de (werk)titel Met z'n allen lekkerder leven. Op basis van haar eigen ervaringen en tips van gasten uit haar populaire podcast Met z'n allen vertelt ze over dingen als meditatie, de kracht van dankbaarheid, beter slapen, meer energie krijgen en beter omgaan met je telefoon. Geen zweverige theorieën, maar 'leeftips' waarmee iedereen in de praktijk wat kan.  Het boek verschijnt in het najaar van 2021!

gwen.png

 

Duurste dieetboek ooit: wereldwijd in topmusea én bij GrowingStories

Het boek Dieet Smakelijk - Hoe je 33 kilo afvalt met 40 heerlijke recepten kwam in januari uit bij onze uitgeverij. Maar wist je dat er ook een unieke, heel exclusieve versie van bestaat? Zeven exemplaren van het boek van auteur Wouter Cornet zijn gedrukt op papier dat voor 100% is gemaakt van zoete aardappel. Dat is nog nooit eerder gedaan. Daarom zijn zes van deze zeven ook naar befaamde musea over de hele wereld gegaan, van Museum Meermanno in Den Haag tot The Gutenberg Museum in Duitsland en The Bodleian Library van Oxford.

Wil jij de enige particuliere eigenaar worden van dit boek? Dat kan. Via de webshop is het laatste exemplaar te bestellen. Het kost wel € 10.999 ...

 

Cécile Huijnen en Kak: de rock-'n'roll van de klassieke muziek

Van Mahler tot MeToo, van teenslippers tot galajurken, van gestolen violen tot bloopers op het podium: in haar columns geeft topviolist Cécile Huijnen een heel bijzondere inkijk in de wereld van de klassieke musici. Conclusie: het zijn net mensen! In Kak zijn 63 van haar beste columns gebundeld. Het boek wordt vanaf 10 mei geleverd, maar is nu al te bestellen in de shop. Gesigneerd!