Schrijfdebuut Fien Vermeulen in de winkels vanaf 24 september
Nieuwslezeres en radio-dj Fien Vermeulen (29) komt met haar eerste boek. Het regent zonnestralen gaat over tegenslagen en de strijd tegen kanker. Op haar 21ste vocht Fien tegen lymfeklierkanker. Inmiddels is ze al zo’n zeven jaar schoon en komt ze met haar eerste boek. Met humor, diepgang en volledig schaamteloos beschrijft Fien in dit boek het leven van een jonge vrouw. Liefde, carrière, vriendschap, seks en jezelf ontdekken horen daarbij. Net als een kale kop, poepen in een teiltje en ineens BN’er zijn. Fien heeft geen gewoon leven, maar haar acties en reacties zijn voor iedereen herkenbaar.
Ferry Zandvliet komt met boek over terreuraanslag Bataclan
Schoten, geschreeuw, mensen op de grond. Dat zijn de herinneringen van Ferry Zandvliet op die bewuste avond van 13 november 2015. Samen met zijn vrienden is hij bij een concert in het Bataclan theater in Parijs, wanneer drie terroristen met automatische wapens het vuur openen op het publiek. Ferry overleeft de aanslag, maar die zal hem wel voor de rest van zijn leven tekenen. En gek genoeg niet eens op een slechte manier: de gebeurtenis leert hem het ‘boze mannetje’ in hem los te laten en het leven te omarmen. Op 13 november 2020, precies vijf jaar na de aanslag, komt zijn boek Souvenirs uit. Een boek over tegenslagen, confrontatie met je demonen en positiviteit.

Nog zes nieuwe boeken op komst!

Naast de boeken van Fien Vermeulen en Ferry Zandvliet komen er voor het eind van 2020 nog zes nieuwe titels aan. Zo maakt Saskia Wolters, de zus van de bij de ‘Rotterdamse Metromoord’ omgekomen Joost Wolters, haar debuut. Andere auteurs zijn onder meer Tino Stuij, Wim de Bundel, Niek van den Adel en Wouter Cornet. Die laatste komt op veler verzoek met het receptenboek ‘Dieet Smakelijk’, met de beste recepten voor iedereen die wil afvallen, maar wel heerlijk wil eten. De ‘persoonlijke groei’ die de boeken van GrowingStories kenmerkt, maar dan op een heel andere manier.

2020 - GrowingStories

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • LinkedIn